Omvänd Mentorskap: Ta del av generationernas samlade kunskap

Förbättra ditt lärande med Omvänt Mentorskap, en unik form av lärande som kombinerar erfarenheter från olika generationer. I en nyligen publicerad podd med Marcus Landin Larsson, diskuteras omvänt mentorskap och dess möjligheter att revolutionera lärande och kunskapsöverföring.

Traditionellt har mentorskap fungerat så att en äldre person tar sig an en yngre för att stötta och leda dem, men med omvänt mentorskap är det yngre personerna som stöttar och fungerar som bollplank för äldre. Syftet med denna unika form av lärande är att skapa en symbiotisk relation där båda parter kan lära och drar nytta av varandra.

I podden Effekten – digitaliseringens podcast 195 diskuterar Marcus Landin Larsson det växande intresset för omvänt mentorskap och dess fördelar. Genom att samla erfarenheter från olika generationer, kan vi skapa en rikare och mer lärorik lärmiljö. Så om du är intresserad av att förändra din tillvägagångssätt för lärande, ta en titt på omvänt mentorskap och se hur det kan hjälpa dig att ta del av generationernas samlade kunskap.

Rulla till toppen