Tjänstedesign - principer och praktiker

Boktips: TJÄNSTEDESIGN – Principer och praktiker

”idag är det oundvikligt att undvika tjänstedesign med hänsyn till innovation i tjänster som involverar människor” Från förordet till den nya boken TJÄNSTEDESIGN – Principer och praktiker. Mitt recensionsexemplar börjar redan slitas ut när jag finner mig själv anteckna och bläddra fram och tillbaka bland för mig nya insikter och aha-upplevelser. Jag som själv har en bakgrund som systemutvecklare och projektledare ser nu sammanhang och intressanta framtidsspaningar. Det korta kapitlet ”Artificiell intelligens, digitalisering och tjänstedesign” summerar mina utmaningar framåt. Stefan Holmlid har jag intervjuat i podden Effekten tidigare. Det är dax igen. Tack för boken Stefan och tack till medförfattaren Katarina Wetter-Edman och tack för förordet Christian Bason
#tjänstedesign Studentlitteratur Fanny von Homeyer

https://www.studentlitteratur.se/kurslitteratur/teknik-datorer-it-och-bygg/projektledning-och-kvalitet/tjanstedesign

Rulla till toppen