Hem » AI skapar text automatiskt.

AI skapar text automatiskt.

Nu har jag gjort det. En blogg med inlägg som är skrivna av en AI-modell. Nu kan man skriva automagiska nyhetsnotiser, projektrapporter, nyhetsbrev mm. Det du nu läser kanske inte skrivs av mig själv. Tycker du att kvalitén är tillräcklig? Jag använt modellen GPT-2 och skapat flera texter som jag har satt ihop. ”GPT-2 is a large transformer-based language model with 1.5 billion parameters, trained on a dataset of 8 million web pages” #gpt2

Jonas Jaani
Digitalisering av verksamheter. Värdeskapar, förändrar, leder och kommunicerar. Bra på effektstyrning, projektledning, informationshantering och content marketing. Hitta mig i podden Effekten och på Sogeti

Digital transformation, change management, project lead, content marketing. Find me at Sogeti.
Jonas Jaani on EmailJonas Jaani on FacebookJonas Jaani on InstagramJonas Jaani on LinkedinJonas Jaani on TwitterJonas Jaani on Youtube