Insikter om cyberangrepp från podden Effekten

Insikter i en avsnitt av Effektens podcast där Alexander Andersson, en expert på cybersäkerhet från Truesec, djupdyker i ämnet cyberangrepp. I detta avsnitt, nr 206, avhandlas ett brett spektrum av digitala hot och skyddsstrategier, från ransomware till sofistikerade industriangrepp. Avsnittet lyfter fram vikten av att uppdatera och säkra digitala system mot allt från enkla sårbarheter till komplexa bedrägeriförsök.

Genom att dela med sig av verkliga exempel, som Coops och Softronics incidenter, understryker Alexander betydelsen av att skydda inte bara sina egna system utan också att vara medveten om säkerheten hos sina IT-leverantörer. Detta avsnitt är en ögonöppnare för alla som är intresserade av digitalisering och cybersäkerhet, och visar tydligt att kunskap och medvetenhet är nyckeln till att förebygga cyberangrepp.

För fler insikter och fördjupning inom digitaliseringens värld, besök Effekten och utforska fler podcastavsnitt som täcker allt från cybersäkerhet till digital innovation.

Rulla till toppen