Hållbarhet i kombination med digitalisering: Din organisation står inför förändring

Organisationer står inför stora förändringar där hållbarhet och digitalisering spelar en central roll. Medarbetare, samhället, effektiviteten och lagstiftningen kräver, eller börjar kräva, en omställning mot mer hållbara och digitaliserade lösningar. Men hur kan din organisation navigera denna förändringsresa på bästa sätt?

I avsnitt 221 av podden Effekten – digitalisering diskuterar jag med Conny Björnehall från RISE Research Institutes of Sweden. Vi utforskar de många sätt som företag kan anamma för att driva denna förändring och hur digitalisering kan kombineras med hållbara metoder.

Digitalisering erbjuder enorma möjligheter för effektivisering och förbättrad resursanvändning, vilket i sin tur leder till mer hållbara affärsmodeller. Men det är inte bara en teknologisk fråga; det handlar också om att förändra tankesätt och arbetskulturer. För att lyckas med denna transformation måste vi förstå de olika aspekterna av både hållbarhet och digitalisering och hur de samverkar.

I samtalet med Conny Björnehall diskuterar vi konkreta exempel och strategier för att implementera dessa förändringar. Vi går igenom praktiska tillvägagångssätt, framgångsrika case-studies och tips på hur man kan börja sin egen resa mot en mer hållbar och digital framtid.

Lyssna på poddavsnittet här och dela med dig för att sprida detta viktiga och enkla budskap. Genom att öka medvetenheten och kunskapen kan vi alla bidra till en mer hållbar framtid.

För mer information och för att lyssna på hela avsnittet, besök: Effekten – digitalisering Podd 221

Rulla till toppen