AZ-900 Studieguide. 📕 ebok

En guide för att certifiera dig inom Azure, Microsofts ledande molntjÀnstplattform. Denna guide Àr sÀrskilt utformad för systemutvecklare och de som Àr intresserade av att skaffa sig ett grundlÀggande certifikat inom Azure. Med en uppskattad pluggtid pÄ 8-12 timmar, kan du snabbt och effektivt fÄ en överblick över AZ-900-certifieringen och förstÄ grunderna inom Azure.

Du kan enkelt ladda ner guiden för att underlÀtta dina studier. Den innehÄller gratis videos och allt du behöver för att kunna förstÄ molntjÀnsten Azure. Med denna guide kan du tillgodogöra dig det nödvÀndiga kunskapsunderlaget för att lyckas med AZ-900-certifieringen.

InnehÄll i guiden:

Introduktion till Azure: LÀr dig om Azure som en ledande molntjÀnstplattform och dess viktiga funktioner och fördelar för företag och utvecklare.

AZ-900-certifieringen: FÄ en överblick över AZ-900-certifieringen och förstÄ vilka ÀmnesomrÄden och kunskaper som krÀvs för att klara den.

GrundlÀggande begrepp: Utforska viktiga begrepp inom Azure, inklusive virtualisering, nÀtverk, identitetshantering och sÀkerhet.

Azure-tjÀnster: Ta en titt pÄ olika Azure-tjÀnster, sÄsom virtuella maskiner, lagring, databaser och AI-tjÀnster, och förstÄ deras anvÀndning och fördelar.

Molnarkitektur: LÀr dig om molnarkitektur och de olika mönster och principer som anvÀnds för att bygga skalbara och robusta applikationer inom Azure.

PrissÀttning och support: FÄ en översikt över prissÀttningsmodeller för Azure-tjÀnster och förstÄ de olika supportalternativen som finns tillgÀngliga.

Med denna guide hoppas vi kunna underlÀtta din resa mot att certifiera dig inom Azure. AZ-900-certifieringen kommer att ge dig en stark grund för att fortsÀtta utforska och anvÀnda molntjÀnsten Azure pÄ ett framgÄngsrikt sÀtt. Ladda ner guiden nu och ta dina första steg mot att bli en certifierad Azure-professional. Lycka till med dina studier och certifiering!

Denna bild beskriver övriga certifieringar inom Azure. Se fÀrgindelningen för ditt omrÄde/roll

Rulla till toppen