AZ-900 Studieguide #azure #microsoft #studieguide #certifering

En guide för att certifiera dig inom Azure, Microsofts ledande molntjänstplattform. Denna guide är särskilt utformad för systemutvecklare och de som är intresserade av att skaffa sig ett grundläggande certifikat inom Azure. Med en uppskattad pluggtid på 8-12 timmar, kan du snabbt och effektivt få en överblick över AZ-900-certifieringen och förstå grunderna inom Azure.

Du kan enkelt ladda ner guiden för att underlätta dina studier. Den innehåller gratis videos och allt du behöver för att kunna förstå molntjänsten Azure. Med denna guide kan du tillgodogöra dig det nödvändiga kunskapsunderlaget för att lyckas med AZ-900-certifieringen.

Innehåll i guiden:

Introduktion till Azure: Lär dig om Azure som en ledande molntjänstplattform och dess viktiga funktioner och fördelar för företag och utvecklare.

AZ-900-certifieringen: Få en överblick över AZ-900-certifieringen och förstå vilka ämnesområden och kunskaper som krävs för att klara den.

Grundläggande begrepp: Utforska viktiga begrepp inom Azure, inklusive virtualisering, nätverk, identitetshantering och säkerhet.

Azure-tjänster: Ta en titt på olika Azure-tjänster, såsom virtuella maskiner, lagring, databaser och AI-tjänster, och förstå deras användning och fördelar.

Molnarkitektur: Lär dig om molnarkitektur och de olika mönster och principer som används för att bygga skalbara och robusta applikationer inom Azure.

Prissättning och support: Få en översikt över prissättningsmodeller för Azure-tjänster och förstå de olika supportalternativen som finns tillgängliga.

Med denna guide hoppas vi kunna underlätta din resa mot att certifiera dig inom Azure. AZ-900-certifieringen kommer att ge dig en stark grund för att fortsätta utforska och använda molntjänsten Azure på ett framgångsrikt sätt. Ladda ner guiden nu och ta dina första steg mot att bli en certifierad Azure-professional. Lycka till med dina studier och certifiering!

Denna bild beskriver övriga certifieringar inom Azure. Se färgindelningen för ditt område/roll

Rulla till toppen